Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

Köpa kamin i Stockholm

Publicerades 2013-09-30 18:12 av 

Om man funderar på att köpa en kamin och bor i Stockholm eller i närheten så säljer vi våra kaminer via vår webbshop samt i vår butik på Ranhammarsvägen 29, 168 67 Bromma. 

De kaminer vi säljer kommer från Nordiska skorstensprodukter och varumärkena är  NSP Atar, Svendsen och Granit Kleber. 

NSP Atar är en kaminserie som passar de felsta hushållen och de felsta behoven. Allt från plåtkaminer till kaminer klädda i täljstens eller svart granit. Rakt igeom är NSp Atar en kaminserie med hög kvalitet och bra förbränning.

Svendsen är en dansk kamin som är tillverkad och designad av den legendariska Freddy Svendsen. Han har gjort kaminer i hela sitt liv och hans Svendsen är han sluliga mästerverk. Effektivar ekaminer hittar ni inte. Dessutom är den uppbyggt på ett modulsystem som går att anpassa efter de uppvärmningsbehov som finns

Granit Kleber är en norsk täljstenskamin som är gjort helt täljstens. De väger från 350 kg upp till 500 kg. Vilket gör att den lagrar värme långt efter att elden har slocknat. 

Om ni funderar på att köpa kamin i Stockhom så kom förbi oss så berättar vi mer om våra kaminer samt allt annat man behöver veta om man sk aköpa en kamin. Självklart gör vi också hembesök.

Braskamin Stockholm. NSP Atar 8
Tillbaka
Bloggarkiv
 
 
Senast publicerad: 170221 | Powered by SiteSmart